dimecres, 24 d’octubre del 2012

Primer dia!!



PETITS MITJANS GRANS JOVES 

Recordeu que:
 AQUEST DISSABTE A LES 17H 
S'OBREN LES PORTES DE CLUB AMIGOS! 
i a les 19:30 REUNIÓ DE MARES I PARES!


PETITS: Donem la benvinguda al curs amb un sorprenent concurs de la tele. Una activitat molt especial per començar el curs coneixent els nous companys i companyes! Trobaràs nous amics per passar-t'ho d'allò més bé a l'esplai! Vine, no t'ho perdis! 

MITJANS: Encara no saps què és l'esplai?! Vine a desconbrir-ho amb la secció de Mitjans! Nous companys i comanyes t'esperem per passar una tarda perfecta amb tots nosaltres! 

GRANS: Hi ha millor manera de passar la tarda que venint a l'esplai i enstant amb la teva gent? Nosaltres et convidem a que vinguis a fer zapping de concursos amb nosaltres! Activitats que et posaran a prova: no et quedis fora de joc. De veritat t'ho penses perdre...?! T'esperem!! 

JOVES: Ets Jove! Comença el teu curs a l'esplai! Aquest dissabte dóna el tret de sortida a una programació pensada per a tu. Vols descobrir-ho...? Doncs hauràs de venir fins aquí per conèixer-la. No deixis que t'ho expliquin, vine a viure-ho!! 


MARES I PARES: A les 19:30 hi haurà una reunió on us informarem de les activitats del curs, ens presentarem, coneixereu els monitors i monitores que estaran amb els vostres fills i filles... en definitiva, us informarem de què és i com funciona Club Amigos. Esteu totes i tots convidats! (nois i noies, recordeu-ho a casa)


És el primer dia, vine, 

no passa res si encara no t'has apuntat,


coneix els teus companys, els teus monitors,
descobreix com poden canviar les teves tardes venint a Club Amigos.



T'esperem, l'horari és de 17h. a 20h.
Està tot apunt, només hi faltes TÚ








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada